دست اندرکاران حج و زیارت کشور اینبار میثاق عاشقی را نه در زیارت حجاج و زائران که در میدان خدمتی دیگر و آنجا که هزاران نفر از هموطنان گرفتار سیلاب شده بودند، بستند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت؛ خادمان حج و زیارت کشور اینبار میثاق عاشقی را نه در زیارت زائران عمره و تمتع و عتبات که در میدان خدمتی دیگر آنجا که هزاران هموطن گرفتار سیلاب شده و دار و ندار خود را از دست دادند ، بستند و میقات مهربانی را در میان این مردمان گرفتار و رنج دیده از بی مهری طبیعت با مهر و محبتی بی دریغ برپا کردند .
کارکنان و دست اندرکاران حج و زیارت کشور خود را خادمانی می دانند که خدمت به این مردم و مرز و بوم را فقط محدود به فصل حج و حجاج خانه خانه خدا و زائران عتبات عالیات نمی کنند چراکه خدمت خالصانه آن جایی است که در صورت اضطرار و ضرورت، همه دلسوزان با خلوص نیت و برای رضای خدا و با تمام وجود در عرصه حاضر باشند و این امر برای همه خادمان صادق این ملت و کشور صدق می کند.
خانواده حج و زیارت که متشکل از افرادی دلسوز و کوشا است از ابتدای سال 98 و با جاری شدن سیل ویرانگر در کشور، یاری رسان و دست گیر مردم آسیب دیده ای شدند که تمامی داشته ها و زندگی خود را از دست دادند.
دست اندرکاران حج و زیارت با دستهای پرمهر و قلبهای مملو از عطوفت خود به یاری سیل زدگان شتافتند و اینبار نیز نمره قبولی در کارنامه خود ثبت کردند. خادمان حجاج و دست اندرکاران حج و زیارت کاورهای زرد رنگی که در ایام خدمت رسانی به حجاج در واحد راهنمایان و امداد بر تن می کنند را در ایام کمک رسانی به سیل زدگان کشور برتن کردند تا در کنار سایر دلسوزان به زدودن آلام مردم استانهای سیل زده بپردازند. آنها در کنار ارتش، سپاه، هلال احمر و اقشار و گروه های مردمی در مناطق سیل زده حضور یافتند تا مرهمی بر دردها و زخم های سیل زدگان باشند و بی شک خداوند نمره قبولی به جهادگران فی سبیل الله عنایت می کند.
همه این خادمان که در وقت خود به خدمت رسانی برای حجاج و زائران می پردازند اینبار با حضور جهادی در مناطق سیل زده از هیچ خدمت و کمکی به مردم آسیب دیده دریغ نکردند.
خادمان حج و زیارت کشور اینبار با برنامه ریزی و تقسیم بندی توان و ظرفیت خود و همچنین شرایط مناطق و استانهای سیل زده به میدان آمدند و محل فعالیت خودجوش آنها از آق قلای استان گلستان ، محله سعدی شیراز، لرستان، پلدختر، خوزستان، حمیدیه گسترده بود وسعی کردند تا گره ای بگشایند و مرهمی بر روح و قلب مردم سیل زده باشند.در استانهای سیل زده کشور هیچ کس نه تنها خادمان حج و زیارت بلکه سایر اقشار و گروه ها و نهادهای حاضر برای خدمت سر از پا نمی شناختند و بعد از هجوم سیل ویرانگر به خانه و کاشانه مردم، هر یک گوشه ای از کار را دست گرفتند گرفتند تا مرهمی بر آلام سیل زدگان باشند و این جهاد فی سبیل الله همچنان ادامه دارد.
همراهی دست اندرکاران و خادمان حج و زیارت کشور از نخستین ساعات بروز سیل ویرانگر آغاز شد و حتی در نخستین روزهای بعد از این فاجعه دست اندرکاران حج و زیارت و رئیس این سازمان و سایر مدیران استانی با حضور در میان مردم سیل زده با آنان همدردی کردند و آنچه را که در توان داشتند در طبق اخلاص به این مردمان بی ادعا هدیه کردند.
هدایایی که بخشی از آن کالاهای غیر نقدی همچون پتو، کنسرو ماهی، آب معدنی، البسه گرم و ... بود.تهیه و توزیع غذای سرد و گرم از دیگر خدماتی بود که دست اندرکاران حج و زیارت به سیل زدگان ارائه کردند.خادمان با ایجاد ایستگاه هایی در مناطق مختلف از گلستان تا خوزستان و لرستان ، روزهای متمادی از صبح تا شام به تهیه و طبخ غذای گرم پرداختند تا در ایام هجوم سیل ویرانگر این امداد و یاری رسانی به سیل زدگان در کارنامه دنیایی و اخروی آنها ثبت شود.حتی در میان کارگزاران حج آن عده ای که تخصص داشته و اهل فن بودند، تعمیرات لوازم خانگی سیل زدگان را به صورت رایگان انجام دادند و برخی کارگزاران نیز دفاتر خود را در اختیار سیل زدگان استان فارس و افراد بی سرپناه از این حادثه قرار دادند تا سرپناهی موقت داشته باشند تا سیل فروکش کند و دوباره خانه های خود را احیا کنند.علاوه بر آن کمک های نقدی خانواده حج و زیارت کشور نیز برای هموطنان ارسال شد و برخی از کارکنان حج و زیارت استانها نیز یک روز حقوق خود را تقدیم سیل زدگان کردند و همچنان هم روند این خدمت رسانی و کمک های ارسالی ادامه دارد و کالاهای غیر نقدی و نقدی برای سیل زدگان از طریق مجاری قانونی انجام می شود.
خادمی به سیل زدگان در آق قلا، لرستان، خوزستان یا هر نقطه دیگر از ایران اسلامی روایتی به غیر از مهربانی و عشق نیست و اینبار نیز خانواده حج و زیارت کشور، همنوا و همدل با مسئولان و مردم به یاری سیل زدگان شتافتند و نمره ای مقبول در کارنامه خود ثبت کردند و این روایت عاشقی و عطوفت همچنان ادامه دارد.